Schierzeep Werfzeep | Fotosessie op locatie

Speciaal voor het eiland Schiermonnikoog maakt Werfzeep een speciale Schierzeep. Samen met Evelien trok ik naar het eiland voor verse ingrediënten en om het proces vast te leggen. De schierzeep bevat watermunt, zeezout en veldsalie. De watermunt wordt elk najaar gemaaid en met toestemming van de boswachter van natuurmonumenten mocht Evelien de watermuntjes uit het maaisel rapen. Wat een prachtig eiland, en leuke mensen hebben we ontmoet! Zo gingen we ook op bezoek bij Kwekerij de wilde Akkelei, het resort waar de Schierzeep als kleine zeepjes in de badkamers liggen, en bij enkele winkels waar de zeep wordt verkocht.

Om de dagen af te sluiten zijn we nog naar het strand gefietst voor een paar mooie beelden in het duingras en bij de zee! Want hoe mooi is het om de zeep vast te leggen op de plek waar de basis begint. Tussen de sprieten, in de klei en de schuimbellen. Het was ook even een heerlijke korte mini vakantie om uit te waaien van alle hectiek op het vaste land. ;) Hieronder een kleine impressie, meer foto’s en een verhaal zijn binnenkort natuurlijk ook te vinden op de blog van Werfzeep!
Er staan nog veel meer leuke verhalen en posts rondom de zeep. De schierzeep kopen? Die is in de webshop te vinden, en natuurlijk op het eiland bij het bezoekerscentrum, de VVV, Strandresort Schier & Kleur aan zee . :)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

– INSTAGRAM –

MENU
Warning: file_put_contents(): Only 20480 of 41417 bytes written, possibly out of free disk space in /home/laura/domains/lauraderijk.nl/public_html/wp-content/themes/prophoto6/vendor/downshiftorg/prophoto-classes/src/Infrastructure/Cache/PageCache.php on line 49