Hallo! Even voorstellen...

Mijn naam is Laura de Rijk, 25 jaar oud. Ik woon samen met Johan in het gezellige Woerden, en kom graag in hartje Utrecht om heerlijk langs de grachten te wandelen en bij mijn favoriete winkels te kijken. (Hema, Flying Tiger, Dille & Kamille, Sissy Boy). In de zomer van 2018 studeer ik af als Grafisch Ontwerpster op de Koninklijke academie voor beeldende kunst in Den Haag.

Ik heb altijd al een grote voorliefde gehad voor fotografie. Het begon met het fotograferen van bloemen & planten, en tijdens mijn fotografie studie kwamen alle onderdelen langs. Na steeds meer lifestyle fotosessies met mensen besloot ik in 2014 Studio de Rijk op te starten. Ik ben nog steeds trots dat ik het aangedurfd heb om deze stap te zetten, en sindsdien heb ik al prachtige momenten mogen vastleggen. Langzaam is daar ook steeds meer grafisch werk bijgekomen. Zo kan ik mijn twee grootste passies combineren in mijn werk.

Naast Studio de Rijk werk ik al bijna 10 jaar parttime bij de Albert Heijn, waar ik altijd met veel plezier een babbeltje maak met de klanten. In mijn vrije tijd kijk ik graag om mij heen naar de dagelijkse dingen, de simpelste dingen kunnen al zo mooi en inspirerend zijn! In mijn vrije tijd kan ik soms wel uren op pinterest, instagram & blogs kijken naar inspiratie voor o.a. fotografie, grafisch ontwerp of interieurs.

Wil je een fotosessie boeken of heb je een vraag? Stuur gerust een bericht via contact!

Educatie:
HAVO - Kalsbeek College (2004-2009)
HBO Fotografie - Fotovakschool A’dam (2010-2012)
HBO Grafisch ontwerp - KABK (2012 - 2018)

Interships:
Studio vrijdag (2016)

Exposities:
Budget Dreams, Ministry of Finance (2015)

MENU