WAT KLANTEN ZEGGEN

Ik vond het echt leuk hoe Laura het deed, ze heeft goede ideeën

Michelle, Moeder

De uitdagingen maken het extra leuk om iets nieuws te proberen

Laura, Fotografe & Grafisch ontwerper

De kinderen voelde zich op hun gemak tijdens de shoot.

Ellen, Moeder

Wij zijn echt super blij met de foto’s!

Karin, Loveshoot
Hallo!

Ik ben Laura, een 23-jarige fotografe & grafisch ontwerpster gespecialiseerd in frisse, zachte en vriendelijke fotografie.

Of het nu een bruiloftsreportage, newborn, of het ontwerpen van een trouwkaart is, diversiteit geeft mij de energie om mij voor 100% in te zetten bij elke nieuwe uitdaging. Ik heb veel plezier in het creatief nadenken alvorens tijdens de fotosessie tot een fris en vrolijk resultaat te komen. Het is heerlijk om samen met verschillende mensen foto’s te mogen maken op allerlei locaties. De uitdaging om de dierbare momenten en de juiste details vast te leggen, geeft mij energie en dat is terug te zien in het eindresultaat.

Wat te doen met de foto’s na een fotosessie? Er zijn zoveel mogelijkheden! Denk aan een album, persoonlijke collage of een simpel kaartje. Foto’s mogen gezien worden. Na een zorgvuldige bewerking ga ik graag de uitdaging aan om samen tot een creatieve vormgeving te komen om de foto’s iets extra’s te geven. Er zal wat tijd in gaan zitten, maar dat is het eindresultaat vaak ook meer dan waard!

Interesse? Bekijk mijn foto’s en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Studies & diploma’s:
– HBO grafische vormgeving, Fotovakschool te A’dam
– 3e jaars Grafisch ontwerp, Koninklijke academie vd kunsten te Den-Haag