MENU

GRAFISCH ONTWERP

Naast fotografie ligt mijn passie ook bij grafisch ontwerp. Het ontwerpen van fotoalbums, kaarten, installaties, posters, boeken, prints alles is mogelijk! Ik ga graag aan de slag voor een persoonlijk ontwerp of bijvoorbeeld om van de foto's nog iets extra's te maken. Wat dacht je van een persoonlijk album? Of foto's op hout? Ik kijk graag samen naar de mogelijkheden en wat er bij je wens past.

In de nabije toekomst na het afsluiten van mijn studie komende zomer hoop ik een webshop te openen met foto- en grafisch werk. Fotoprints, risoprints, postcards en andere producten die je kunt kopen om op te hangen!

Kijk hiernaast voor een impressie van mijn grafisch werk of klik hier voor de blogs! Wil je graag dat ik iets voor jou ontwerp? stuur gerust een bericht via contact.

Grafisch Ontwerp

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

– INSTAGRAM –