Foto’s op Hout! | Fotosessie op locatie

Jaaaaa…! Daar zijn ze dan! Wat een mooi begin van het nieuwe jaar. Na de bijzondere fotosessie op locatie bij Newborn Peter was het tijd om een mooie manier te vinden om de foto’s op te hangen of neer te zetten in huis. Een van m’n favorieten is Woodenblocks van Rianne. Het is uiteindelijk deze prachtige enorme art wall collage geworden met een selectie foto’s op diverse maten houten blokken. Prachtig afgewerkt met ronde zijkanten en handige ophanghaakjes aan de achterkant. Deze optie is alleen te bestellen als fotograaf. Ik werd helemaal enthousiast toen ik de foto’s zag, op zo’n groot formaat zie je elk detail. Je kunt de haartjes tellen en diep in Peter zijn oogjes kijken :) Echt een aanrader om na een fotosessie over deze optie na te denken, maar een kleiner blok of andere vorm kan natuurlijk ook! Neem gerust eens een kijkje op haar website, er zijn echt heel veel leuke producten te vinden!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Pop-up Store

Tijdens de open dag op de Kunstacademie in Den Haag was er de mogelijkheid om prints te verkopen! Een mooi moment om eens mee te maken hoe dat allemaal gaat. Het lijkt me gewoon zo gaaf om prints te drukken en deze te kunnen verkopen. Ook al zijn het simpele afdrukken ik was enorm verast en blij dat er enkele van zijn verkocht en ik er mensen blij mee heb kunnen maken. Een goede test voor de toekomst :) Een kleine impressie:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Schierzeep | Werfzeep

Speciaal voor het eiland Schiermonnikoog maakt Werfzeep een speciale Schierzeep. Samen met Evelien trok ik naar het eiland voor verse ingrediënten en om het proces vast te leggen. De schierzeep bevat watermunt, zeezout en veldsalie. De watermunt wordt elk najaar gemaaid en met toestemming van de boswachter van natuurmonumenten mocht Evelien de watermuntjes uit het maaisel rapen. Wat een prachtig eiland, en leuke mensen hebben we ontmoet! Zo gingen we ook op bezoek bij Kwekerij de wilde Akkelei, het resort waar de Schierzeep als kleine zeepjes in de badkamers liggen, en bij enkele winkels waar de zeep wordt verkocht.

Om de dagen af te sluiten zijn we nog naar het strand gefietst voor een paar mooie beelden in het duingras en bij de zee! Want hoe mooi is het om de zeep vast te leggen op de plek waar de basis begint. Tussen de sprieten, in de klei en de schuimbellen. Het was ook even een heerlijke korte mini vakantie om uit te waaien van alle hectiek op het vaste land. ;) Hieronder een kleine impressie, meer foto’s en een verhaal zijn binnenkort natuurlijk ook te vinden op de blog van Werfzeep!
Er staan nog veel meer leuke verhalen en posts rondom de zeep. De schierzeep kopen? Die is in de webshop te vinden, en natuurlijk op het eiland bij het bezoekerscentrum, de VVV, Strandresort Schier & Kleur aan zee . :)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Trouwalbum | Mona & Niels

Na de prachtige bruiloft van Mona & Niels vast te mogen leggen in Utrecht bij de domtoren ging ik met het trouwalbum aan de slag! Zoveel mooie foto’s om uit te kiezen. Het is uiteindelijk een vierkant lay-flat album geworden met diverse collages en een paar foto’s als grote spreads. Met een linnen voorkant en embossing op voor de finishing touch! Samen met 2 kleinere ouderalbums en een houten box een mooi pakket van een prachtige dag om nooit meer te vergeten! Hieronder een impressie van het album.

BewarenBewaren

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

-Instagram-

MENU